Ervaringen

Moeder Eline en dochter Lianne over Roos

"Lisette heeft onze pony Roos een paar keer behandeld. De eerste keer vond Roos dit erg spannend, maar Lisette ging daar erg goed mee om. Ze respecteert de grens van de pony. Het is een heel groot verschil als je haar nu ziet tijdens een behandeling: ze is super ontspannen! Roos vond voor de behandelingen de wereld om haar heen vaak erg spannend. Na de behandelingen vindt deze wereld een stuk minder eng. Verder is haar lijf veel soepeler en heeft ze meer energie gekregen. Kortom: wij vinden Lisette een echte aanrader."

Martine over Fayoum

"Mijn arabier Fayoum is sinds de behandeling veel rustiger, sterker en beter in zijn vel komen te zitten. Hij loopt veel beter en hij wordt weer 'stout'. Zijn oude hengstenmanieren kwamen weer terug: happen, paarden wegjagen, etc. Hij voelde zich duidelijk veel zekerder. Op stal is hij veel relaxter, ook als zijn weidemaatje wegging. Eerder begon hij dan te weven en neurotisch gedrag te vertonen. Ik ben heel blij met de verbeteringen!"

 

Karin over Snowflake

"Mijn paard, een merrie van 7 jaar, was erg stijf als gevolg van gespannen spieren. Op de volte viel ze óf naar binnen óf naar buiten. Ze raakte steeds uit balans. Ik ken haar verleden niet, maar toen ik haar kocht was ze vrij mager en zat ze slecht in haar vacht. Verder was haar buik nogal gespannen.Lisette heeft haar vorig jaar behandeld. Tijdens de behandelingen stond ze af en toe heel ontspannen met haar ogen dicht. Veel likken, kauwen en gapen. Al na de eerste behandeling liep ze meer ontspannen en zag de vacht er beter uit. Dit werd nog versterkt door de tweede behandeling. De behandeling heeft duidelijk effect gehad. Ik kreeg van Lisette oefeningen en strekkingen die ik zelf bij mijn merrie kon doen, om zo de gezondheid nog verder te verbeteren."